Tekniikan alan tulevat asiantuntijat voivat tehostaa valmistusprosesseja laitesuunnittelun avulla tai vaikkapa edistää liiketoimintaasi uusilla kiertotalouden ratkaisuilla.

Souvareiden joukosta yrityksesi voi löytää tulevan asiantuntijan eri tekniikan aloilta. Asiantuntijoiden avulla kehitetään tuotteita ja tuotantomenetelmiä, valmistetaan energia- ja materiaalitehokkaita ratkaisuja ja edistetään yhdyskuntarakenteen kestävää kehitystä. Asiantuntijat toimivat usein monialaisissa tiimeissä erilaisissa työympäristöissä. Alalla toimijalla on hyvät mahdollisuudet suuntautua esimerkiksi suunnittelun, myynnin tai johtamisen ammattilaiseksi. Olemme Souvilla tehneet monia erilaisia projekteja hyvin laajalla skaalalla ja asiakkaitamme on ollut kunnat, kaupungit, yritykset ja yksityiset henkilöt.

Souvilta löydät projektiasi varten oikeat tekijät usealta eri tekniikan alalta:

  • Konetekniikkatulevat kone-, koneautomaatio- tai laitesuunnittelijat, tuotekehitysinsinöörit tai teollisuuden palvelujen asiantuntijat
  • Puutekniikkasahateollisuuden tai rakennus- ja huonekaluteollisuuden suunnittelijat
  • Energia- ja ympäristötekniikkaympäristö-, energia- ja resurssitehokkuuden asiantuntijat
  • Tieto- ja viestintätekniikkakäyttäjälähtöisien palveluiden ja niiden toimintaan tarvittavien järjestelmien kehittäjät ja toteuttajat

Hitsausrobotin lineaarirata

”Kukan käsivarsirobotille suunniteltu lineaarirata, joka mahdollistaa yli kahdeksan metriä pitkän tuotteen hitsaamisen yhdellä hitsausohjelmalla. Seitsemän metrin mittaisella radalla kulkee vaunu, jonka päällä on hitsausrobotti, hitsauslankatynnyri ja hitsauspistoolin huoltopiste. Souvi vastasi radan suunnittelusta ja kasauksesta.”

Tekniikan alan Souvareiden suunnittelema lineaarirata kasattuna.
Souvareiden suunnittelema lineaariradan kasausta. Lue lisää…
Tekniikan alan Souvareiden kokoamat lineaariradan elementit.
Lineaariradan elementit koottuna.

Business Finlandin tarjoama innovaatioseteli antaa vauhtia innovointiin

Innovaatioseteli on rahoitus pienelle tai keskisuurelle yritykselle, joka tähtää kasvuun ja suunta on ulkomaille. Rahoituksella voi hankkia asiantuntija-apua tuotekehittelyyn, markkinoille menemiseen liittyvää palvelua, uusien konseptien kehittämistä ja testaamista. Innovaatiosetelillä hankittavan osaamisen tulee tähdätä nimenomaan uuden tuotteen tai palvelun kehittämiseen kansainvälisille markkinoille. Seteli sopii tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyviin palveluihin.

Koiju on yksi Souvin projekteista, joka on rahoitettu Business Finlandin innovaatiosetelillä

“Projektin tarkoituksena oli suunnitella paikka opiskeluun, työskentelyyn tai esim. rauhoittumiseen yleisissä tiloissa kuten oppilaitoksissa. Tilajärjestelmän pääkohderyhmänä ovat aistiyliherkät ihmiset, joiden määrät ovat jatkuvassa nousussa. Työnkuvaan kuului tilajärjestelmän visuaalisen ilmeen luonti ja rakenteiden tekninen suunnittelu.”

3D-mallinnuksesta renderöity hahmotelma valmiin tuotteen sijoittamisesta luokkahuoneesee.
3D-mallinnuksesta renderöity hahmotelma valmiin tuotteen sijoittamisesta luokkahuoneesee. Lue lisää…
Renderöimällä voidaan luoda lähes valokuvatasoisia kuvia tuotteesta, jota ei vielä ole olemassa.
Renderöimällä voidaan luoda lähes valokuvatasoisia kuvia tuotteesta, jota ei vielä ole olemassa.

Souvi on Business Finlandin palveluntarjoaja

Souvi on ollut lähes perustamisesta saakka mukana toteuttamassa innovaatioseteleillä tuettuja projekteja. Kuulumme Business Finlandin palveluntarjoajien listalle ja tarvittaessa autamme kaikissa innovaatioseteliin liittyvissä asioissa.

Lisätietoa innovaatiosetelistä löydät Business Finlandin sivuilta.