Souvarit ovat Souvin jäseniä – Työelämälähtöiset oppimisympäristöt ovat tätä päivää

Työelämälähtöisiä oppimisympäristöjä on kehitetty viime vuosien aikana kiihtyvään tahtiin. Osuuskunnat ovat näistä yksi toimivin ja tehokkain ratkaisu. Monesti osuuskunnat ovat kuitenkin rajoitettu tiettyyn alaan tai ovat sääntöjen ja byrokratian takia rajoitettu toimimaan vain tietyllä tapaa. Olemme Souvilla ratkaisseet ongelman niin, että jäsenemme eli souvarit voivat räätälöidä jäsenyytensä edistäämään heidän opintojaan ja tukemaan ammatillista kasvua parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemalla mukana työelämälähtöisessä osuuskunnassa opit enemmän ja saat tärkeää työkokemusta sekä muita kullan arvoisia etuja kuten:

  • Opintopisteitä Projektit ovat suoritettavissa työharjoitteluna, lopputyönä tai ne ovat integroitavissa henkilökohtaiseen opetussuunnitelmaan
  • TyökokemustaVoit käyttää kaikkia Souvilla tekemiäsi projekteja omassa CV:ssä
  • LisätienestejäVoit toimia kevytyrittäjänä opintojen ohella tai saada rahallisen korvauksen olemalla mukana Souvin projekteissa

Yrittäjämäinen oppimisympäristö tukee opintoja ja täyttää lompakkoa

Souvissa kaikki projektit ja tehtävät ovat sidottavissa opintoihin joko suoraan tiettyyn opintokokonaisuuteen tai työharjoittelun muodossa. Projekteja tehdään aidoille asiakkaille, joita ovat kunnat, kaupungit yritykset ja muut yhteisöt. Koska toimintamme tähtää siihen, että jäsenemme toimivat osuuskunnassa mahdollisimman yrittäjämäisesti niin työtehtävistä on luonnollisesti mahdollista saada myös rahallinen korvaus.

Kevytyrittäjäpalvelun käyttöliittymän suunnittelu verkkosivuille – hallintapaneelin graafinen muotoilu syntyi työharjoittelijan tekemän opinnäytetyön kautta

“Tehtävänä on luoda tuleville Souvin kirjautumissivuille kevytyrittäjäpalvelun käyttöliittymän prototyyppi, jota voidaan tulevaisuudessa vapaasti muokata Souvin työtiimin toimesta. Opinnäytetyössä tutkitaan kevytyrittäjyyspalvelun syntyä ja millaiseksi se on kehittynyt vuosien varrella. Kevytyrittäjyys on uusi keksintö yrittäjyyden maailmassa eikä vaadi yrityksen perustamisen vaativia paperitöitä, vaan kaikki hoituvat laskutuspalvelun piirissä.”

– Matilda Valonen, mediatekniikan insinööri –
Adobe XD:llä luotu prototyyppi Souvarit-palvelun asiakaan lisäyslomakkeesta
Adobe XD:llä luotu prototyyppi kevytyrittäjäpalvelun asiakaan lisäyslomakkeesta
Adobe XD:llä luotu prototyyppi kevytyrittäjäpalvelun kirjautumissivusta
Adobe XD:llä luotu prototyyppi Souvarit-palvelun laskutuslomakkeesta
Adobe XD:llä luotu prototyyppi kevytyrittäjäpalvelun laskutuslomakkeesta

Lue koko opinnäytetyö täältä: Kevytyrittäjäpalvelun käyttöliittymän suunnittelu verkkosivuille

Souvarit-palvelun kautta voit ryhtyä kevytyrittäjäksi vaikka heti

Souvissa on myös mahdollista toimia täysin itsenäisesti Souvarit-palvelun kautta. Souvarit-palvelun avulla voit aloittaa laskuttamisen kevytyrittäjänä. Aloittamalla yrittäjänura Souvarit-palvelun kautta voit rauhassa keskittyä tekemään sitä minkä osaat parhaiten ja siirtämään opinnoista saadut uudet tiedot ja taidot heti käytäntöön.

Siirry Souvarit-palveluun tästä.