Työelämälähtöisiä opiskelijaprojekteja todellisessa työympäristössä

Projektiosaaminen ja työelämälähtöisyys on tätä päivää. Työelämä muovautuu kehityksen mukana ja tämä kehtys tapahtuu jatkuvasti lisääntyvien projektien avulla. Tulevaisuudessa ihmiset tekevät entistä enemmän projektiluontoisia töitä ja niiden tekemisen oppii vain tekemällä. Työelämälähtöiset opiskelijaprojektit antavat hyvät eväät tulevaisuuden työtehtäviin. Projektiosaamisella varmistat oman työllistymisesi valmistumisen jälkeen.

Opiskelijaprojektit ovat erinomainen tapa verkostoitua ja tuoda oma osaamisesi esiin yhteistyökumppanelle.

Olemalla mukana Souvin opiskelijaprojekteissa, pääset tekemään yhteistyötä monien eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Vaikka projekti tehdään Souvin kautta niin toimit siinä kuitenkin omana itsenäsi. Voit siis vaikuttaa itse siihen kuinka hyvin hyödynnät verkostoitumismahdollisuudet ja millaisen kuvan jätät itsestäsi asiakkaillemme.

“jotai näppärää”

Souvi sai Nastola Seura Ry:ltä tilaisuuden olla mukana Nastolan skeittiparkki projektissa. Souvin tehtävän oli tehdä hankesuunnitelma ja hakea rahoitusta LEADER-rahoitukselta. Hankesuunnitelman tekeminen vaati koko hankkeen läpikäymistä ja budjetoimista sekä yksityisen rahoitusosuuden kartoittamisen. Pelkästään tämän yhden projektin ympärillä on kymmeniä yhteistyökumppaneita, joka luo erityisen hyvän tilaisuuden verkostoitua.

Souvin kautta tehdyistä projekteista on mahdollista saada lisätuloja opintojen ohessa