Souvi Osk esittelee osuuskuntansa Duuniexpo -messuilla

Souvi Osk osallistuu Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämään verkostoitumis- ja rekrytointitapahtumaan, joka järjestetään jo kymmenettä kertaa Lahden Messukeskuksessa 24.tammikuuta 2018 klo 9.00-16.00. Duuniexpo -messut ovat täysin opiskelijavetoisesti järjestetty tapahtuma ja messuilla on mahdollisuus tutustua Lahden ammattikorkeakoulun projektitoimintaan, johon Souvikin tulee olemaan osallisena.

Duuniexpo on Souville loistava tilaisuus verkostoitua yritysten, oppilaitosten, opiskelijoiden sekä työnhakijoiden kanssa. Souvin toimihenkilöille Duuniexpo on ennestään tuttu tapahtuma ja odotamme innolla osallistumista nyt osuuskuntamme edustajina. Me osuuskuntalaiset edustamme osuuskuntaamme monipuolisesti messualueella jakamalla esitteitä ja esittelemällä toimintaamme.

Tsemppiä rekryihin!
Mariia Pelttari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *